(ВИДЕО) ОВА НЕ Е СКЕЧ НА ФЧЕРАШНИ ИЛИ ЗЕВЗЕКМАНИЈА: КУРТОНИТЕ ВО СИТЕЛ ЌЕ ЈА ВРАЌАЛЕ ДОВЕРБАТА И ЧЕСТА ВО МАКЕДОНСКОТО НОВИНАРСТВО??!?!?!

Откако десет години, цела една декада, радосно и весело скокаа на пендрекот на паторот за големи суми на пари од народната каса, помагаа режим кој газеше врз медиумите и граѓаните, сега решиле да ја враќаат честа и довербата во македонското новинарство?!?! Не бе деца, касно е за тоа, многу касно…