(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ, ГРУБИ, БОЧВАРСКИ, МИСОВСКИ И ОСТАНАТИ ФУНКЦИОНЕРИ ПОЛОЖИЈА ЦВЕЌЕ НА ГРОБОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ