(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ ОД РИМ: Бугарите бараат ЕУ да биде контролор на исполнувањето на акцискиот план за спроведување на договорот за пријателство, ние немаме против, исто така има предлог за олеснувачи експерти во историската комисија, и за тоа немаме против

Link with us
Game bài đổi thưởng