(ВИДЕО) ПЕТАР АРСОВСКИ: Интервјуто на Заев покажува дека тој си има зададено задача да крши лед на балканот, интервјуто беше балансирано, отвори врата во Бугарија но сепак не се зачна во идентитетот и јазикот, ако успее да го сруши ветото ќе биде интервју кое ќе се изучува на политичките катедри

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————————————–

* реклами —————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————

Link with us
Game bài đổi thưởng