(ВИДЕО) ПЕТРЕ ГО ПРЕПОРОДИ СКОПЈЕ ПО ДИВЈАШТВОТО НА ВМРОВЦИТЕ, ЗАТОА ЗАСЛУЖУВА ВТОР МАНДАТ!

Некогаш запуштените и руинирани урбани скопски површини добија нов изглед и блеснаа во полн сјај. Последните месеци интензивно се работеше на реоспособување на повеќе градски скверови и површини, со цел тие повторно да станат посакувана дестинација на нашите сограѓани.

Слушајќи ги барањата на локалните жители, секое од овие места го прилагодивме точно според нивните потреби. Преку засадување на висококвалитетни дрва и садници, поставување на нова и модерна урбана опрема, како и модерно ноќно осветлување, во краток период успеавме да ги трансформираме тие напуштени површини во совршена дестинација за забава за најмладите и убава прилика и место за дружба и релаксација за повозрасните генерации.

Продолжуваме да го движиме Скопје напред. #ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна

Link with us
Game bài đổi thưởng