(ВИДЕО) ПЛЕВНЕЛИЕВ: СКОРО НИКАКВИ СЕ ШАНСИТЕ БУГАРИЈА ДА ЈА БЛОКИРА ПРИЈАТЕЛСКА МАКЕДОНИЈА НА ПАТОТ КОН ЕУ, МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК Е РЕАЛНОСТ ПРИЗНАЕНА ОД ООН

– Идината на Македонија е право на секоја земја и секој народ, минатото е фактичка вистина а не измама на Тито и коминтерната, не треба нашето пријателство да се базира на историски лаги и фалсификати.

Линк до интервјуто на Росен Плевнелиев, екс претседателот на Бугарија, со Телевизија 24, овде.

game sunwin

sunwin

game bài sunwin sunwin tải sunwin

tải sunwin

sunwin