(ВИДЕО) ПОЧНА МЕЃУНАРОДНАТА КОНЕФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДНОСИТЕ МАКЕДОНИЈА – БУГАРИЈА НА АУЕ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ