(ВИДЕО) ПОМИНАА 4 ГОДИНИ ОД ЛЕГЕНДАРНАТА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ХОЈТ ЈИ НА КОЈА КУРТОН НОВИНАР ГО ПРАША ДАЛИ ТРАМП ЗНАЕ ЗА НЕГОВАТА ПОСЕТА НА МАКЕДОНИЈА!

Link with us
Game bài đổi thưởng