(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ НА ИЗРАЕЛ, НЕТАНЈАХУ МУ ЛУПНА КОРПА НА ТРАМП ПРЕД НОВИНАРИТЕ – И ЏО БАЈДЕН ЌЕ БИДЕ ДОБАР ЗА ИЗРАЕЛ!