(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: СО СЕКОИ ИЗБОРИ ДОСТИГАМЕ НОВИ СТАНДАРДИ, ТАКА ЌЕ БИДЕ И СО ОВИЕ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ