(ВИДЕО) ПРОФЕСОР МАРКОВИЌ: КОЛКУ ПОВЕЌЕ ЧЕКАМЕ СО РЕШЕНИЕ СО БУГАРИЈА ТОЛКУ ЌЕ БИДЕ ПОЛОШО ЗА НАС

– Ако влечеме некои поуки од преговорите со Грција, проблемот метастазираше со тек на време, значи времето работеше против нас иако ние се убедувавме себеси дека е обратно. Па така и со проблемот со Бугарија, колку повеќе чекаме со решение толку поголеми ќе бидат барањата. Овој проблем им дојде како подарок од боговите за ЕУ каде има големо евро скептично расположение кај јавноста па се среќни што Бугарија ги закочи Македонија и Бугарија и затоа врз Софија нема сериозен притисок од ЕУ.

tải sunwin

sunwin apk sunwin.apk mới nhất game sunwin

game bài sunwin sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

tải sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất

sunwin club