ВИДЕО: Прослава по повод влезот на ФК Тиквеш во Прва лига

Прослава по повод влез во Првата македонска фудбалска лига на ФК Тиквеш после цели 22 години. На прославата учестуваше и градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев кој е и спонзор на овој фудбалски клуб.

– Честитки ТИКВЕШ!!! Кавадарци слави! Само напред момци, да стигнеме до врвот на Прва лига!-напиша Јанчев на својот Фејсбук профил.