(ВИДЕО) РУСКАТА АРМИЈА Е 10 ПАТИ ПОГОЛЕМА И ПОДОБРО ОПРЕМЕНА ОД УКРАИНСКАТА, НО УКРАИНА СИ ЈА БРАНИ СВОЈАТА ЗЕМЈА, МОТИВАЦИЈАТА ЌЕ БИДЕ НИВНО НАЈСИЛНО ОРУЖЈЕ