(ВИДЕО) САМО ПЕТРЕ Е ЛЕКОТ ЗА ВМРОНИТЕ: СОВЕТНИКОТ НА ВМРО ДПМНЕ ВО ГРАД СКОПЈЕ, АЛЕКСАНДАР ТРАЈАНОВСКИ Е ГАЗДА НА ПОРТАЛОТ ИНФОМАКС, ТОЛКУ ЗА НЕГО, НЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ДА ГО КОМЕНТИРАМ!

На импресумот на Инфомакс советникот Александар Трајановски фигурира како директор за маркетинг:

Link with us
Game bài đổi thưởng