(ВИДЕО) САШЕ ПОЛИТИКО ДО МИЦКОВСКИ: ЌЕ ПРЕЗЕМЕТЕ ЛИ ВИНА ЗА НИСКИТЕ ПЛАТИ ВО ЗЕМЈАВА, КОГА БЕВТЕ НА ВЛАСТ ЈА ПРЕЗАДОЛЖИВТЕ ЗЕМЈАТА ЗА ГЛУПОСТИ И СЕГА ВЕЌЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДОЛЖУВАМЕ, 12 ГОДИНИ НЕ ЈА МРДНАВТЕ ЗЕМЈАТА КОН ЕУ И НАТО, ДА БЕВМЕ СЕГА ВО ЕУ ДРУГА ПЕСНА ЌЕ БЕШЕ!

tải sunwin

tải sunwin apk tải sunwin apk game sunwin

tải sunwin sunwin web tải sunwin

tải sunwin

tải sunwin