(ВИДЕО) СЕПАК ТРАМП ЛАЖЕЛ – НЕ ГЛАСАЛЕ МРТВИ ЗА ЏО БАЈДЕН, ТУКУ СЕ РАБОТИ ЗА СТАРА АМЕРИКАНСКА ТРАДИЦИЈА КОГА ЖЕНИТЕ ГО ПРЕЗИМААТ ИДЕНТИТЕТОТ НА СОПРУГОТ СО ДОДАВКА МИС

Порано пред речиси 100 години, во некои места во САД, сопругите не само што ги земале презимињата на сопругот туку легално го земале и неговото име па во легалниот систем циркулираат како сопругит но со додавка МИС односно госпоѓа. Па така ако неко се викал Џејмс Булок, сопругата го користела името м.с Џејмс Булок дури и по смртта на сопругот.

Токму тоа ја збуни американската јавност кога Трамо тврдеше дека за Џо Баден гласале милиони мртви Американци, кога тоа всушност гласале нивните брачни партнери кои го користеле истото име и презиме но со додавка мис. Новинарите излегоа на терен и бргу дознаа за што се работи.

sunwin

game sunwin sunwin club sunwin

sunwin

sun win

sun win