(ВИДЕО) ШЕФОТ НА ГРАДЕЖНА КОМОРА, ЈАКИМОВСКИ: ШТЕТИТЕ ЗА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ОД МОРАТОРИУМИТЕ ВО ЦЕНТАР И КАРПОШ СЕ НАД 500 МИЛИОНИ ЕВРА!