(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: Од утре и официјално, влезот во Скопје ќе биде нормализиран. За помалку од 30 дена сработени повеќе од 6км булевар…

Од утре и официјално, влезот во Скопје ќе биде нормализиран. За помалку од 30 дена сработени повеќе од 6км булевар.Скопје, една поинаква приказна ..#Скопје#ЧекорПоЧекор

Posted by Петре Шилегов on Среда, 07 октомври 2020