(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: ПРИ КРАЈ СМЕ СО РАБОТАТА НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ, ЗА 7-8 ДЕНА ЌЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА СООБРАЌАЈОТ, МОЛАМ ЗА ТРПЕНИЕ

Posted by Петре Шилегов on Недела, 18 октомври 2020

Започнавме со финално асфалтирање на излезниот дел од бул. Александар Македонски. Фотографиите убаво ја покажуваат разликата од старата и новата состојба. За 7-8 дена, целосно ќе се заврши булеварот и ќе се нормализира сообраќајот.
Инфраструктурата останува !
Скопје, една поинаква приказна …
#Скопје
#ЧекорПоЧекор

tải sunwin

game sunwin sunwin tải sunwin apk

game bài sunwin sunwin web sunwin tài xỉu

tải sunwin

tải sunwin