(ВИДЕО) ШОКАНТНА АУДИО СНИМКА СО ЈЕЛЕНА ЖУГИЌ СЕ ПОЈАВИ НА ИНТЕРНЕТ: АЛБАНЦИТЕ СЕ НАЈГОЛЕМАТА ЗАКАНА ЗА МАКЕДОНИЈА, МОРАМЕ ДА ГИ ПОРАЗИМЕ!!!

Кратка содржина на снимката:

– Ако изгубиме на локалните ќе изгубиме и на наредните парламентарни
– Ако го изгубиме Бутел ќе ни се случи нов Чаир, Албанците ќе ни го преземат
– Ако победиме во Скопје ќе спречиме Скопје да стане Албански град, ќе го спречиме проектот во рекреативен центар Сарај каде Косовари ќе ни се населат во новите стамбени згради кои ќе се градат таму
– Грујо беше во право за се, фалат само уште бегалски кампови и се ќе беше како што он кажа

Ова е доказ дека во ВМРО ДПМНЕ се уште владее ГРУЕВИЗМОТ како ментална идеолошка матрица, ништо се нема сменето суштински во белата палата!

Link with us
Game bài đổi thưởng