(ВИДЕО) СО АРОГАНЦИЈАТА ЖЕНАВА ПОТСЕТУВА НА ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА: ДАНЕЛА ИМ СЕ НАЛУТИ НА НОВИНАРИТЕ ШТО ЈА ПРАШАА ДАЛИ МЕНАЏИРАЛА СО САЛА РАСАДНИК?!

Данела Арсовска добива новинарско прашање: „Дали ја имате менаџирано спортската сала Расадник?“

Одговор нема, има безобразлук: „Јас зарем пред вас медиумите ќе се докажувам?“

Па пред кого ќе се докажуваш, ако не пред медиумите и пред граѓаните?

tải sunwin

sunwin club tải sunwin apk sunwin apk

sunwin

tải sunwin

tải sunwin apk