(ВИДЕО) Срамно однесување на лидерот на ГДУ, Петар Колев во Софија: Лаже и ја клевети Северна Македонија пред Бојко Борисов, наводно Бугарите во земјава биле под некаков терор, што е смешна безмислица!

Еј замислете, која перверзија, Бугарија се жали за состојбата на Бугарите во земјава, Бугарија која не дозволува Македонците во Бугарија да не смеат да имаат ниту партија ниту здружение, ние во земјава на Бугарите им дозволуваме буквално се и партии и невладини и кариери да си имаат без никаков државен или општествен терор, Колев е канет во сите телевизии и медиуми и никој не му замерува, секако дека можеби некоја националистичка будала ќе го опцуе на улица но пцуење има и кон членови и симпатизери и политичари на СДСМ па треба ли да се жалиме за тоа во Стразбур?!

Пратеници на СДСМ ќе беа заклани во сред собрание па тоа е македонската политичка реалност, Бугарите во земјава државата не ги тероризира нити пак има некоја голема организирна хајка против нив како што тоа беше пред 5 години, да има бугарофобија кај некои новинари и политичари но тоа го има во секоја земја, секаде има будали, но и малите деца знаат дека има голем напредок во односот со Бугарија, но очигледно некој сака да креира конфликт за да ќари нешто во корист на Бугарија, некој не сака пријателство и братство меѓу двете земји туку сака пазар, правење некакви трампи дилови, Бугарија игра многу нечесно последните неколку години, за жал, се трудат политички да го уништат Зоран Заев, најфрендли најпро бугарски ориентираниот политичар во историјата на Северна Македонија и тие баш него сакаат политички да го закопаат, зошто?!?! Дали им одговара да има меѓу двете земји вечно непријателство за никогаш земјата да не влезе во ЕУ, од што се плашат дека ќе им ја земеме Пиринска Македонија?!?! Па која е таа луда параноја?!

tải sunwin

tải sunwin

sun win

tải sunwin

tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất tải sunwin