(ВИДЕО) ТАТКОТО НА ГОРАН ПАНДЕВ, РИСТЕ, СВОЈОТ ДОМ ВО СТРУМИЦА ГО ПРЕТВОРИЛ ВО МУЗЕЈ ЗА КАРИЕРАТА НА ПАНДЕВ, ИЗЛОЖЕНИ СИТЕ ДРЕСОВИ, ВЕСНИЦИ, СЛИКИ, ТОПКИ, КОПАЧКИ, ТРОФЕИ…

Link with us
Game bài đổi thưởng