(ВИДЕО) ТИМОНИЕ: Иако сум за прв пат амбасадор во некоја земја, мислам дека и помогнав на земјава да се доближи до ЕУ, ќе си одам од Скопје со трауми од насилствата на 27-ми април, тогаш бев лично во собранието и бев сведок на таа страшна сцена

СТУДИО 10

Опуштено интервју за Македонија со францускиот амбасадор, Кристијан Тимоние

Posted by Телевизија 24 on Петок, 16 октомври 2020