(ВИДЕО) ТОА Е КОГА ЌЕ СТАНЕШ ПРАТЕНИЧКА НЕ ЗАТОА ШТО СИ ПАМЕТНА И УЧЕНА ТУКУ ЗАТОА ШТО СИ МНОГУ БЛИСКА ПРИЈАТЕЛКА НА ВМРОВСКИ МОЌНИК: ВМРОВСКАТА ПРАТЕНИЧКА ОД СТРУМИЦА НАПРАВИ ГАФ НА ГОВОРНИЦА, СЛАВНИТЕ МОНТИ ПАЈТОН ГИ НАРЕЧЕ МОНТОН ПАЈТОН