(ВИДЕО) Вчера во Кавадарци беше презентирано идејното решение за новиот “парк на културата“ кој треба наредниот период да се изгради на локација десно од сегашниот градски парк „Љупчо Шкартов“

Link with us
Game bài đổi thưởng