(ВИДЕО) ЗА ЖАЛ ЗА НЕКОИ НАШИ СОГРАЃАНИ, АЛБАНЕЦ НИКОГАШ ЗА НИШТО НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ВИНОВЕН БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ ДОКАЗИ И СВЕДОЦИ ДА ИМА

Човекот вели во изјавата МАКЕДОНСКИТЕ ВЛАСТИ осудувале Албанци?!?! Па во македонските власти токму Албанци се на клучните позиции, Албанец е претседател на собрание, Албанец е вице премиер, Албанец до скоро беше шеф на уставен суд, АЛбанец е шеф на Агенција за Разузнавање т.е УДБА, Албанци се на клучни позиции на кривичен суд, исто и во апелација и врховен суд клучни луѓе се Албанци, значи Албанци судат со местенки Албанци?! Нема логика!

sunwin tài xỉu game sunwin sunwin tài xỉu

sunwin

sunwin sunwin apk sunwin apk

game sunwin

sunwin web sunwin tải sunwin