(ВИДЕО) ЗАЕВ: МОЈОТ ЛИЧЕН СТАВ Е ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА ИМА СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈАТА, НАПРОТИВ ТРЕБА УШТЕ ПОВЕЌЕ И ПОСИЛНО ДА СЕ РАБОТИ ЗА ДА ИМАМЕ ПЛАТИ КАКО ШВАЈЦАРИЈА!