(ВИДЕО) ЗАЕВ СО ИЗЈАВА НА ДЕЦЕНИЈАТА: ШТОМ СО ЖЕНА МИ УСПЕАВ ДА СЕ РАЗБЕРАМ ОВИЕ 20 ГОДИНИ ЌЕ НАЈДЕМЕ РЕШЕНИЕ И СО БУГАРИЈА, НЕ ПОСТОИ ПРОБЛЕМ НА СВЕТОТ КОЈ НЕ Е РЕШЛИВ!

Што мисли Народот – Гостин: Зоран Заев – Премиер на РСМ 30.09.2020

Што мисли Народот – Гостин: Зоран Заев – Премиер на РСМ 30.09.2020

Posted by Tv Star – Televizija Star on Среда, 30 септември 2020