ВЛАДА: НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ЌЕ СЕ ЛЕГАЛИЗИРААТ ДИВОГРАДБИ ВО НАЦИОНАЛНИ ПАРКОВИ И ЗАШТИТЕНИ ПОДРАЧЈА

– За некој да легализира објект каде и да било треба да добие одобрение од надлежна институција задолжена за заштита на подрачје или национален парк, така да нема да може да се легализираат објекти кои ја загрозуваат природата или друго заштитено подрачје.

Владините портпароли на денешниот прес.

Link with us
Game bài đổi thưởng