МИЛЕВСКИ: ВЛАДАТА ЌЕ АСФАЛТИРА ПАРКИНГ ДО БИГОРСКИ МАНАСТИР

⭕ Го поддржуваме развојот на туризмот и во Реканскиот крај.
⭕ Со владиката Партениј потпишавме договорот во вредност од 1️⃣ милион денари, за асфалтирање на паркингот кај куќата на Мијаците која привлекува туристи од целата држава.
⭕ Иницијативите, упорноста и мисијата на монасите од Бигорски манастир, инспирира и охрабрува да работиме сите заедно за заживување и промоција на Реканскиот крај.

Link with us
Game bài đổi thưởng