Владата ќе формира три нови секретарјати, едниот ќе го води Драги Рашковски

* реклами —————————————————————————————————————————————

————————————————————————————————————————————————-

Владата ќе формира три нови секретаријати: секретаријат за мониторинг и поддршка на институциите, секретаријат за комуникации и секретаријат за администрација. Со тоа се воведуваат и уште три нови позиции „секретар“ и уште толку „помошник-секретар“.

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

———————————————————————————————————————————————————

Функцијата секретар за мониторинг и поддршка на институциите при реализацијата на владината програма ќе ја извршува досегашниот генерален секретар на Владата Драги Рашковски.

Тој тоа и го најави во телевизиска емисија.

Link with us
Game bài đổi thưởng