ВЛАДАТА ОДЛУЧИ: ОТСЕГА ЗА ИТНИ ПОВИЦИ ЌЕ ВРТИМЕ НА БРОЈОТ 112

Започнуваме со реализација на Проектот за имплементација на Европскиот број за итни повици во Република Северна Македонија, E-112.

Проектот има за цел ефикасен и целосен одговор при повик-јавување во случај на ризици опасности или други несреќи на целата територија на Flag of Macedonia за итно давање и пружање на помош на повикувачот или реакција во врска со пријавена опасност, од страна на @CUK_RSM

Link with us
Game bài đổi thưởng