ВНИМАНИЕ ДО ЈАВНОСТА: ДЕЛ ОД ОПОЗИЦИСКАТА ЈАВНОСТ БАРА КАРАНТИН ОД ЗЛОНАМЕРНИ ПРИЧИНИ, САКААТ ДА МУ НАШТЕТАТ НА ЗАЕВ А НЕ ДА МУ ПОМОГНАТ НА НАРОДОТ!

Короната ќе ја уништи економијата само преку карантин, затоа дел од опозициската јавност урла и се дере и бара карантин веќе 10 дена.

Со тоа нема ништо да постигнеме затоа што веднаш штом ќе се тргне карантинот, пак ќе се качат бројките, а карантин не може да издржиме додека да дојде вакцината.

Епа зошто тогаш се бара карантин? За да му се наштети на Заев ете затоа!

Во умовите на овие психопати, се вртат сценарија од кои им течат лиги, имено да се затвори пак целата економија, пак сите да останат без плати, владата веќе да нема пари за субвенции, веќе се позајмија над 1 милијарда евра, да почнат да врескаат дека народот нема леб да јаде и дека земјата е пред банкрот, и со тоа да го срушат Заев од власт.

Ги боли тасе нив за народот, напротив, они работат по девизата што полошо за народот, толку подобро, само така ќе го срушат Заев ако направат хаос, паника, масовен глад…

Имајте го ова на ум овие денови, бидете отпорни на вакви ПР паники и манипулации од разни психопати и мноструми кои се спремни да одат по лешеви за да се докопаат до моќ, пари, власт, влијание, бенефит, триумф!

sun win

sun win

sun win

sunwin tài xỉu game sunwin sunwin web

tải sunwin