ВО КАВАДАРЦИ ПРОДОЛЖУВААТ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ

Поплочување на тротоар на ул.Методија Џунов Џикот и уредување на дол Калница каде што треба да се стави и настрешница.

Изведувач на работите е фирмата Павер Трејд, вкупната квадратура за поплочување е 1920 метри квадратни.

sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

tải sunwin

sunwin apk tải sunwin apk sunwin

game sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin apk

sunwin.apk mới nhất