ВО МВР ВРЕМЕТО ЌЕ СЕ МЕРИ ПРЕД И ПО СПАСОВСКИ: Продолжуваме со реконструкција во Крушево, Чашка, Прилеп и градба на нова ПС Аеродром

„Овде не застануваме, нашата цел е до крајот на оваа година и дел од наредната, да ги завршиме сите објекти кои што МВР проектирало да ги заврши. Сега моментално се во тек подоготовките за реконструкција полициските одделение во Крушево и во општина Чашка како и објектот на ОВР Прилеп. И она што е особено важно а што ќе следуваат во наредниот период ќе биде и почетокот на градбата на новата полициска станица во општина Аеродром во Скопје, затоа што покрај реконструкцијата настојуваме да градиме и нови објекти.” – напиша на Фејсбук министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Link with us
Game bài đổi thưởng