Во село Драчево се поставува водовна мрежа од 580 метри

Воспоставување на основната инфраструктура и понатамошно подобрувањето на условите и инфраструктурата се приоритетите за Кисела Вода.

Ден за ден ги решаваме нај горливите проблеми за воспоставување на канализациска и водоводна мрежа. Изборот дали прво канализација или водовод се најтешките одлуки. Продолжуваме принципиелно да инвестираме поднакво во сите делови на опшинтата и на сите полиња.

Ни преостанаа уште мал број на вакви интервенции за да можам да кажам дека сум ја остварил својата мисија и да знам дека сите во општината имаат пристап до оваа основна инфраструктура. Знам дека се граѓаните нетрпеливи, и јас сакам што поскоро да ги решиме.

Link with us
Game bài đổi thưởng