(ВО ЖИВО) АЈДЕ АИРЛИЈА, ПРВА СТРАНСКА ИНВЕСТИЦИЈА НА НОВАТА ВЛАДА, НЕКА СЕ МНОЖАТ: Германската ВИК ќе прави нова фабрика во Прилеп со 100 нови вработувања