ВО ЖИВО: Во Скопје се слави победата на македонската фудбалска репрезентација против Грузија од 1:0 оствари историски пласман на Европско првенство

Линк до видео овде.

И комитите слават но веднаш удрија на вмровска политика, видео овде.