Е ОВА Е ОДЛИЧЕН ПРОЕКТ: Водач до болница, проект на волонтери од Црвен Крст кои им помагаат на болните да ја најдат болницата во рамките на клинички центар Мајка Тереза

„Задоволна сум од пристапот на вработените во клиничкиот комплекс и од граѓаните кои секогаш учтиво ни се обраќаат и ја ценат нашата помош. Во оваа ситуација во која што се наоѓаме со Ковид-19 би препорачала маските постојано да се носат, задолжително пред и по посета на болница да се измијат и дезинфицираат рацете и секако да се одржува потребната дистанца“ – вели Дора Симоновска (19), волонтер во проектот „Водач во болница“ која својата инспирација за волонтирање преку Црвениот Крст ја наоѓа пред 6 години по еден натпревар за прва помош.

sunwin

sunwin

sun win

sunwin.apk mới nhất

sunwin sunwin apk tải sunwin