WORK AND TRAVEL AMERICA 2021 СТАРТ НА НОВАТА СЕЗОНА 14 ОКТОМВРИ ПРОМОТИВНА ЦЕНА И ДРУГИ БЕНЕФИТИ ЗА НАЈБРЗИТЕ АПЛИКАНТИ

Почитувани Студенти,

На почетокот сме на периодот од годината кога се „ отвараат “ вратите за аплицирање за најпопуларната програма за летна студентска работа.
?? Work and Travel е програма која нуди безброј бенефити за учесниците ( т.е за студентите ) и програма која е уникатна по начинот на кој се реализира.
Имајќи ги предвид актуелните здравствени протоколи за работа на агенциите, ние нудиме можност за ?? ОНЛИНЕ?? аплицирање.
Без да доаѓате во нашите канцеларии ќе можете да аплицирате за ?? W&T 2021.

За „ најбрзите “ студенти , кои уште во ОКТОМВРИ ќе се пријаваат за оваа програма гарантираме :

1. НАЈДОБРА ЦЕНА НА ПРОГРАМАТА
2. СИГУРНО МЕСТО ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМАТА ( прв пријавен, прв прифатен )
3. ИЗБОР НА РАБОТНО МЕСТО ОД ПРЕМИУМ ЛИСТАТА НА РАБОТОДАВЦИ

Важно е да споменеме дека бројот на студентите кои ќе имаат можност да учествуваат во програмата во текот на следното лето ( ?? 2021 ) година, ќе биде лимитиран т.е наместо досегашните 85.000 студенти, се очекува максималниот број да биде ?? 53.000 студенти.
( нека ова биде причина вие да бидет дел од малиот број на студенти од светот кои ќе ја имаат привилегијата да бидат дел од W&T 2021 )

ВЕ МОЛИМЕ да ја пополните онлине апликацијата на овој линк https://workandtravel.mk/online-application/

Исто така Ве покануваме да ја следите нашата web страна ?? www.workandtravel.mk ??
каде ќе ги објавуваме сите информации поврзани со програмата и сите актуелни работни понуди.

Ако имате одредени прашања или барања, Ве молиме де не контактирате на ?? info@kouzon.com.mk или на ??
078 45 44 26

Со почит
?? КОУЗОН ??

sunwin

tải sunwin

tải sunwin apk

sun win

sunwin