ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА – МОЖНОСТ ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНО РАБОТНО ИСКУСТВО ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА и ГЕРМАНИЈА ОНЛИНЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈА – 20 ЈАНУАРИ

info@kouzon.com.mk
www.workandtravel.mk

Во интерес на БАРАЊАТА на голем број на студенти од МАКЕДОНИЈА , КОУЗОН ќе организира две online презентации за летна студентска работа во Германија и Америка.

Во четврток на 20 Јануари , од 16.00 часот – организираме онлине презентација за летна студентска работа во Германија.
Исто така во четврток 20 Јануари , од 17.00 часот – организираме онлине презентација за летна студентска работа во Америка.

И двете презентации имаат една ЦЕЛ – информирање на студентите за работните понуди што ги имаме за нив , постапката за аплицирање и термините до кои секој од нив ќе може да поднесе апликација за ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА.

КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС – Македонија и годинава ги има најдобрите работни понуди за Америка и Германија.

За учество на онлине презентацијата , треба да ни испратите е-маил со Ваши податоци на info@kouzon.com.mk
Во е-маилот напишете за која програма сакате да учествувате ( Америка или Германија ).
Ако имате некои прашања , Ве молиме да ни ги испратите на е-маил

Со почит
KOUZON STUDENT SERVICE – Macedonia

sunwin

sunwin tài xỉu tải sunwin sunwin

sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin apk tải sunwin

sunwin web tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất