Заев: Да живее 17 мај, денот кога народот ја ослободи македонската црвена боја од прангите на едноумието и насилието, да си ја чуваме слободата!

Нека е честит и вековит Денот на обединувањето за слобода, Денот на граѓанскиот глас, Денот кога народот ја ослободи македонската црвена боја од прангите на едноумието и насилието, напиша претходниот премиер Зоран Заев на Фејсбук.

„Да живее 17 Мај.

Да ја чуваме слободата.

Да живеат граѓаните.“, порача Заев.

sun win

sunwin game sunwin sunwin.apk mới nhất

sun win

sunwin

tải sunwin