ОТКАКО ЗНМ ГО ИСКАРА, ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: ИМ СЕ ИЗВИНУВАМ НА НОВИНАРИТЕ И НА ЗНМ ЗА КОМЕНТАРИТЕ, НЕМАВ ЛОША НАМЕРА

– Сакав само да укажам дека треба да се слушне и втората страна, но еве ако сум згрешил им се извинувам на новинарите и на ЗНМ.

Премиерот Заев се извини по критиките од ЗНМ дека не требало да ги коментира истражувачките стории на ИРЛ и дека со тоа ги обесхрабрувал да истражуваат криминал во институциите.

Link with us
Game bài đổi thưởng