ЗАЕВ МУ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА МИЦКОВСКИ, ОВОЈ ИЗНЕНАДЕН ГО ГЛЕДАШЕ КАКО ТЕЛЕ

– Благодарност до опозицијата што повика народот да се попишува, тоа е одговорно и фала ви за тоа.

Заев на тв деулот му се заблагодари на Мицковски, овој изненаден од тој потег го гледаше премиерот затечено, како теле што гледа шарена врата.