ЗАЕВ: НЕ ГО РАЗБИРАМ МИЦКОВСКИ, СО 20 КОЛИ ДА ГО БЛОКИРАШ ЦЕЛ ГРАД, ЗАТОА ШТО СЕ ПЛАШИШ ДЕКА ЌЕ ПОЧНЕМЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ БЕЗ ДА ГО ЗАГРОЗИМЕ ИДЕНТИТЕТОТ И ЈАЗИКОТ, ТОА Е НЕШТО ШТО НЕ МОЖАМ ДА ГО РАЗБЕРАМ!

– Да го блокираш главниот град со 20 коли и 40 души затоа што ти е страв дека ќе почнеме преговори со ЕУ без да наштетиме на нашиот идентитет и јазик, значи од чисто политички причини за да шириш паника и да се обидеш да расипеш нешто што политички ќе ти наштети а е добро за државата, тоа не можам никако да го разберам.

Премиерот Заев на прес конференцијата по повод ребалансот на буџетот.

Link with us
Game bài đổi thưởng