ЗАЕВ ОТКРИ ЗОШТО ДЕНЕШНИОТ ПРЕС ДОЦНЕШЕ 1 ЧАС: СЕ РАСПРАВАВМЕ ЗА ПАЗАРИТЕ И ЕВЕ ШТО ОДЛУЧИВМЕ!

– Расправавме подолго за пазарите односно пазарџиите и за земјоделците и заклучивме тие да бидат ослободени од овој закон и да се остави на нив самите да одлучат дали ќе работат или не во недела затоа што се самостојни вршители на дејност, работат самите за себе.

Премиерот откри зошто доцнел пресот 1 час, се отворила дебата.

Link with us
Game bài đổi thưởng