ЗАЕВ: #СДСМ ја има најдобрата понуда во #Валандово, а со Pero Kostadinov ќе продолжат успешните политики кои носат развој на општината

Во Валандово во овие четири години се работеше вредно, посветено и одговорно, со силна поддршка од локалната власт.

Меѓу проектите предвидени за следните четири години е проектот Валандово – паметен град. Ова е проект на иднината, проект за развој и унапредување на квалитетот на животот на сите валандовчани и валандовчанки.

Затоа на 17 октомври гласаме за Перо Костадинов и советничката листа на СДСМ, гласаме за број 12 за да продолжи напредокот. #НајдобротоЗаМојатаОпштина

sun win

sunwin

sunwin apk

sun win

game bài sunwin sunwin club sunwin.apk mới nhất