ЗАЕВ: Вложуваме 550 милиони евра во локални проекти на општините, парите ги насочуваме кон граѓаните

За разлика од владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ парите ги насочува кон граѓаните и нивните потреби.
Наместо во барок, во споменици и палми, вложуваме во училишта, градинки, патишта, здравствени установи и социјални згради. Сето она што значи унапредување на квалитетот на живот на граѓаните. Нашите кандидати за градоначалници и советници се понуда за модерните развојни текови, а нивните се излитени кадри кои биле дел од централната или локалната власт во времето на режимот на Груевски.

Ние градиме темелно, тие со промашени проекти.
Ние планираме капитални проекти за долгорочен развој, тие мачкаат очи со стиропорни фасади кои се распаѓаат.
На 17 октомври гласајте за бројот 12, изберете го #Најдоброто за Делчево.
Горан Трајковски е Најдоброто за Делчево!

#НајдобротоЗаМојатаОпштина

sunwin web

tải sunwin

tải sunwin

sunwin

tải sunwin