ЗАТВОРСКА УПРАВА: МИЛЕВСКИ НЕМА ДА МОЖЕ ДА ГИ КОРИСТИ ПОВОЛНОСТИТЕ КОИ ГИ ИМААТ ДРУГИТЕ ЗАТВОРЕНИЦИ ЗАТОА ШТО ПРОТИВ НЕГО СЕ ВОДИ КРИВИЧНА ПОСТАПКА

Почитувани,

Управата ја извршување на санкции ја информира јавноста дека осуденото лице Зоран Милески – Кичеец е преместено од отворено во полуотвореното одделение во Затворот Струга. Тоа значи дека тој повеќе нема да може да ги користи олеснувањата кои ги добиваат сите осудени лица во отворените одделенија. Причина за ваквата одлука е новата кривична постапка која се води против Милески. Со ова решение тој ќе продолжи да ја издржува затворската казна и ќе биде достапен за истражните органи.

Со почит,
Управа за извршување на санкции

tải sunwin

sunwin apk

sunwin club

tải sunwin

sun win